Poliklinika Šparac

Dobrodošli u modernu i funkcionalno opremljenu polikliniku.

Poliklinika „Šparac“ je moderno i funkcionalno opremljena najkvalitetnijim instrumentima i uređajima.

U ugodnoj i opuštajućoj atmosferi, pacijentima je osigurana puna diskrecija, komfor i kvaliteta usluga.
Klimatizirano okruženje s ugodnom diskretnom glazbom, dnevnim tiskom, mogućnošću praćenja tv programa ili korištenja slobodne wi-fi mreže, omogućiti će vam ugodan boravak u našem prostoru.

Briga za pacijenta, strpljenje i razumijevanje i dalje ostaju prepoznatljive kvalitete našeg imena.

GDJE SE NALAZIMO?

Poliklinika je smještena je na adresi Spinčićeva 2c (I kat) na Firulama u atraktivnom, medicinski namijenjenom prostoru, u neposrednoj blizini KBC Split, te je tako dio „zdravstvenog kvarta“, odnosno u okruženju je laboratorijskih, ljekarničkih i ostalih zdravstvenih ustanova,  koje omogućuju  brzu i pouzdanu dijagnostiku i liječenje.

Blizina centra grada, dobra prometna povezanost s javnim gradskim prijevozom, te dvije podzemne garaže s uvijek dostupnim parkirnim mjestima, čine usluge poliklinike lako dostupnim.

VIRTUALNA ŠETNJA

NAJSUVREMENIJI TRENDOVI

Vlasnik i osnivač poliklinike je Prim. dr.sc. Vladimir Šparac dr.med., specijalist ginekologije i porodništva s dugogodišnjim iskustvom iz područja ginekološke kirurgije, posebno endoskopskih zahvata, te liječenja neplodnosti i ginekološke endokrinologije.

Poliklinika je organizirana kao ginekološka dijagnostičko-terapijska ustanova koja slijedi najsuvremenije trendove obavljanja većine terapijskih zahvata na bazi jednodnevne kirurgije, odnosno jednodnevne hospitalizacije.

Već nakon prve godine rada, djelatnost Poliklinike je proširena i osnivanjem Odsjeka za humanu reprodukciju. Time je pokrenut cjeloviti program postupaka za obradu i liječenje neplodnosti – MPO (AIH, IVF, ICSI…).

Početku rada su prethodili opsežni organizacijski i građevinski zahvati, te se u konačnici prostor Poliklinike danas proteže na oko 300 metara kvadratnih korisnog prostora.

Timu Poliklinike se od ožujka 2016.g, priključuje i doc. dr. sc Marijana Tandara, jedan od vodećih kliničkih embriologa u Hrvatskoj.

Najstroži Europski standardi

Prostori Odsjeka za humanu reprodukciju su preuređeni prema najstrožim europskim standardima, te su realizirani s cjelovitom izvedbom laboratorija u tzv. “clean room” tehnologiji, koja obuhvaća povišene – “pozitivne ” tlakove u svim prostorima gdje se radi sa humanim tkivima i stanicama. Na taj način je isključena mogućnost prodora zagađenja i infekcije iz vanjskih prostora u laboratorijske prostorije. Cjelokupni sustav je podržan sa posebnim tzv HEPA filterima koji su namjenski rađeni za najzahtjevnije filtracije i izmjene zraka u zdravstvenim ustanovama, sa višekratnim izmjenama ukupnog volumena zraka u jedinici vremena.

Na taj način djelatnost Poliklinike je cjelovito obuhvatila skrb o zdravlju žene, od same želje za ostvarivanjem trudnoće, preko nadzora trudnoće do trenutka porođaja, odnosno općeg ginekološkog nadzora žene u bilo kojem trenutku njenog života.

BROJKE POLIKLINIKE

REZIDENTNI LIJEČNICI 4
MEDICINSKE SESTRE 5
STALNO OSOBLJE 10
BROJ ORDINACIJA 4

RADNO VRIJEME

Ponedjeljak – petak 08:00 – 20:00
Subota i nedjelja Ne radimo

+385 21 388 750

Rezervirajte termin

U našoj Ustanovi možete napraviti on-line rezervaciju za željeni termin svog pregleda.
Tijekom istog radnog dana ćemo Vam termin potvrditi telefonski ili on-line putem.