Poliklinika Šparac

Upoznajte naš medicinski tim

Dr. Maja Žanić, dr.med.

Tijekom rada se kontinuirano usavršava u struci, osobito na području ultrazvučne dijagnostike. Sudjelovala je na brojnim domaćim i međunarodnim kongresima i završila je više ultrazvučnih tečajeva prve kategorije

Svakodnevno se bavi fetalnom morfologijom, ginekološkim i porodničkim 3/4D ultrazvukom i ultrazvukom dojki. Aktivni je član ISUOG-a (The International Society of Ultrasound in Obstetrics & Gynecology).

Upravo radi daljnjeg napredovanja u struci, ali i što bližeg kontakta s pacijenticama tijekom svakodnevnog rada, u svibnju 2021. se priključuje timu Poliklinike Šparac.

Kontakt informacije

Rođena je 30. prosinca 1978. u Splitu, gdje završava osnovnu i srednju školu, Opću gimnaziju Marko Marulić. U rodnom gradu je također pohađala i završila Glazbenu školu „Josip Hatze“, a kada joj obveze dopuste, i danas rado zasvira s bendom.

2003. godine diplomirala je na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Poslije diplome je upisala i završila Poslijediplomski znanstveni studij “Temeljne i kliničke medicinske znanosti” na Medicinskom fakultetu u Splitu.

Nakon položenog državnog ispita i više godina rada u struci, njena želja i prvi izbor je bio rad sa ženama te je 2011. započela sa specijalizacijom iz ginekologije i porodništva, a 2015. je položila specijalistički ispit u Kliničkom bolničkom centru Split.

2015 – 2020. radila je kao specijalist ginekologije i porodništva u primarnoj zdravstvenoj zaštiti žena, a početkom 2020. je započela s radom u KBC Split, Klinika za ženske bolesti i porode.

Dogovorite termin

U našoj Ustanovi možete napraviti on-line rezervaciju za željeni termin svog pregleda.
Tijekom istog radnog dana ćemo Vam termin potvrditi telefonski ili on-line putem.