Drage pacijentice, poštovani korisnici naših usluga,

prošla je evo još jedna godina rada našeg Odsjeka za liječenje neplodnosti, pa vam s ponosom iznosimo rezultate za period travanj 2018 – travanj 2019.g.

Kao što možete vidjeti  i dalje je prisutan trend poboljšanja rezultata, kako u pojedinačnim skupinama pacijenta, tako i ukupno gledano. Već i površna usporedba s rezultatima vodećih europskih i svjetskih ustanova s ovog polja medicinske znanosti, pokazuje da uopće ne zaostajemo  u stopama uspješnosti, dapače.

Rezultati svakako obvezuju i za budućnost, odnosno postavljaju se kao temeljna odrednica našeg daljnjeg rada. Ukupno gledano, i dalje ćemo vam nastojati pružati prvorazrednu medicinsku skrb, te  usluge unajsuvremenije opremljenom laboratoriju za izvantjelesnu oplodnju. Ono što ovom prilikom želimo naglasiti  a služi gotovo kao moto našeg svakodnevnog rada je stav da ćete u našoj Ustanovi uvijek dobiti istinsku i provjerenu medicinsku skrb, oslobođenu svih granično dokazanih postupaka, koji možda jesu marketinški atraktivni, ali su u konačnici rezultatski upitni.

Naš rad će i nadalje biti usmjeren na podizanje kvalitete u svim segmentima rada i djelovanja te nam je u tom pogledu svaka vaša sugestija izuzetno vrijedna i dobrodošla. Zbog toga bi nam bilo izuzetno drago da sve moguće osvrte na naš rad proslijedite na kontakt mail adresu info@poliklinika-sparac.hr

 

S poštovanjem

Vaš stručni tim Poliklinike Šparac