Drage pacijentice, poštovani korisnici naših usluga, u prilogu vam predstavljamo godišnje rezultate našeg Odsjeka za neplodnost s posebnim osvrtom na IVF metode, period travanj 2017.- travanj 2018.g.

Uspoređujući naš rad u proteklom vremenu možete vidjeti kontinuirano poboljšanje rezultata, odnosno porast stopa uspješnosti. Rezultati govore sami za sebe i potvrda su da smo izgradili uspješnu, sigurnu i nadasve kvalitetnu uslugu u suvremeno opremljenom laboratoriju za izvantjelesnu oplodnju.

U zadnjih godinu dana smanjili smo stopu blizanačkih trudnoća, embriotransferom uglavnom jednog zametka (SET – single embryo transfer), ali ne smanjujući stopu konačne uspješnosti.

U današnje vrijeme je udio oštećenja DNA spermija povećan zbog suvremenog stila života i svega čemu smo izloženi. Test DNA fragmentacije je implementiran u rutinsku praksu u našem laboratoriju. Do 80% neplodnih muškaraca ima oštećenu DNA spermija te smo PICSI metodu uveli u rutinski postupak, odnosno uključena je bez ikakvih dodatnih financijskih opterećenja za pacijente u IVF-ICSI postupak. Tim načinom probiremo kvalitetne spermije koji praktički nemaju oštećenje vlastite DNA. Upravo rutinska izrada PICSI/ICSI metoda svim pacijentima koji su podvrgnuti ICSI-u, nam je pokazala veću uspješnost u dobivanju kvalitetnijih zametaka, a samim time i veće stope uspješnosti.

U zadnjih godinu dana naš tim se i kadrovski ojačao za još dvoje djelatnika, kako bi nam usluga bila što kvalitetnija.

Iz KBC Rijeka nam se pridružio istaknuti specijalist iz područja humane reprodukcije Dr Hrvoje Vlašić. Sestrinski kadar smo upotpunili s još jednom djelatnicom, sr Teom Premec.

S obzirom da nam je želja što kvalitetnije izići prema Vama u svim aspektima svog rada i djelovanja, svaka Vaša sugestija nam ima veliku vrijednost. Zbog toga bi nam bilo izuzetno drago da sve moguće osvrte i sugestije na naš rad proslijedite na našu kontakt mail adresu .info@poliklinika-sparac.hr

Rezultati rada poliklinike Šparac

S poštovanjem

Vaš stručni tim Poliklinike Šparac