S današnjim danom zaokružujemo godinu dana od prvog IVF/ICSI postupka u našoj i Vašoj poliklinici.
Nakon prvotnih iščekivanja ubrzo nam se ostvaruje prva trudnoća koja je završila uspješnim porođajem i to blizanaca.

Možemo Vam reći da smo 2016. godinu završili s uspjehom od 29%, dok smo u 2017. godini sa zaključno 7. svibnjem postigli stopu uspješnosti od 42%. Naši rezultati govore za sebe i potvrda su da smo izgradili sve preduvjete za uspješnu, sigurnu i nadasve kvalitetnu uslugu u suvremeno opremljenom laboratoriju za izvantjelesnu oplodnju.

Kao i u svakom početku, bilo je puno izazova na putu ka željenim rezultatima, međutim danas možemo sa zadovoljstvom odbrojavati dane do porođaja beba začetih IVF postupcima u našem laboratoriju.

Učestalo dobivamo pitanja vezano uz zamrzavanje zametaka. U našoj poliklinici prakticiramo zamrzavanje blastocista, s obzirom da zametak koji dođe do tog stadija razvoja ima dobre izglede za preživljavanje i implantaciju. Možemo se pohvaliti da naša uspješnost postupkom, odnosno tehnikom FET-a (transferom odmrznutog zametka) danas iznosi oko 70%.

Statistika nakon prve godine pokazuje da smo na dobrom putu u ostvarivanju zajedničkih željenih rezultata.

Uz povjerenje svakog para i strogo poštivanje prava na privatnost i potpunu diskreciju, želja nam je prije svega čuti Vaše sugestije u cilju poboljšanja kvalitete naših usluga na obostranu korist i zadovoljstvo.

S poštovanjem,

Vaš stručni tim Poliklinike Šparac